AdniJóga

2023-as év az AdniJógával

Köszönjük az egész éves támogatást a 2023-es évben is, legyen az céges, magánszemély, vagy szakmai támogató. Olvasd el a 2023-as visszatekintésünket!

Tovább...

Mindfulness a munkahelyen

Bizonyára ismerős számodra a munkahelyi stressz és az állandó figyelemelterelés, amelyek akadályozhatják a hatékony és örömteli munkavégzést. A jó hír az, hogy a mindfulness gyakorlata segíthet ezen a területen is.

Tovább...

Az AdniJóga társadalmi hatása

A jótékony jógaóráink résztvevőinek nagy része hajlékonyabbnak érzi magát és enyhül a testében a fizikai feszültség. De vajon az AdniJóga társadalmi hatása csupán a fizikai

Tovább...

Visszatekintés 2022-re

Az előző év lezárásaként még visszatekintettünk, hogy milyen fontos történések, eredmények voltak az AdniJóga életében 2022-ben. A legfontosabb gondolatokat és számokat összegyűjtöttük ide egy blogposztba!

Tovább...

Rágódás és jóga

Biztosan te is kaptad már azon magad, hogy újra és újra lepörgetsz a fejedben egy múltbéli beszélgetést, esetleg elképzeled, mi lett volna ha mást mondasz

Tovább...

Társas kapcsolatok

Május a mentális egészség hónapja, amelynek idei témája a magány. A járványhelyzet következtében sokan megtapasztaltunk negatív hatásokat, amelyeket a társas kapcsolatok hiánya okozhatott. Például a

Tovább...

Segítünk segíteni

Önkéntes munka a háború elől menekülők segítésére nem könnyű feladat. Sokszor nagyfokú érzékenységet, figyelmet követel meg, miközben az önkéntesek saját mentális jóllétükre és határaikra is

Tovább...

Jól(l)enni

Génál Dóra, az AdniJóga jótékony jógaoktatója mesél arról, hogy számára mit jelent az egészséges étkezés

Tovább...

Átmozgató csavarások

A csavaró mozdulatokkal gyorsan felfrissíthetjük a gerincet, de rengeteg egyéb pozitív hatása miatt is gyakran beépítjük a jógaórákba.

Tovább...

Sorstárs jógák

Ebben a blogposztban betekintést adunk az egyik legsikeresebben futó jótékonysági jógacsoportunk működésébe és mindennapjaiba: a sérült gyermekek szüleinek tartott óráinkról olvashattok.

Tovább...

Kontroll korong

Egy idegen váratlan érintése sokunk számára kellemetlen élmény, traumát átélt embereknek pedig kínzó emlékeket hozhat vissza. Ez persze nem azt jelenti, hogy le kell mondanunk a jógapózok igazításáról vagy gyakorlóként arról, hogy az oktató segítsen nekünk mélyebbre menni egy pózban.

Tovább...

Online Balance

Az Online Egyensúly projektről már lehet hallottatok tőlünk: készítettünk egy platformot videókkal más kiegészítő tartalommal, amely segítségével a jógát el tudjuk juttatni olyanokhoz is, akiknek másképp erre nem lenne lehetősége. A projekt lezárásához közeledve megírtuk, hogy miként dolgoztunk a projekten.

Tovább...

Jóga az íróasztalnál

Munka közben sokszor érezzük, hogy elgémberednek a testrészeink, befeszül a vállunk vagy a hátunk. A következő gyakorlatsorral egy kávészünet alatt átmozgathatod az egész testet, hogy felfrissülj!

Tovább...

Gyakorlatok az emésztésért

Azokra a napokra, amikor jól jön, ha kicsit felgyorsul az anyagcsere, mert szeretnéd jobban érezni magad ebéd és vacsora között, ajánlunk most neked pár gyakorlatot.

Tovább...

Találd meg az egyensúlyt!

Az új év eleje és a tél közepe alkalmából sokunknak célja a belső egyensúly megtalálása, ezek a gyakorlatok pedig segíthetnek ennek elérésében.

Tovább...

Home Office átmozgatás

Munka közben sokszor érezzük, hogy elgémberednek a testrészeink, befeszül a vállunk vagy a hátunk. A következő gyakorlatsorral egy kávészünet alatt átmozgathatod az egész testet, hogy felfrissülj!

Tovább...

5 érv a céges jóga mellett

Mindannyian hallottunk már a jóga jótékony hatásairól. Szeretnénk most kiemelni néhány olyan hatást, ami közvetlenül vagy közvetve a munkahelyi teljesítményünket is befolyásolja.

Tovább...

Traumatudatos jóga

Mivel AdniJógás oktatóként rendszeresen teszünk azért, hogy a jóga kifejthesse jó hatásait olyanok körében is, akiknek nem lenne lehetősége stúdióba járni, fel kell tennünk magunkban a kérdést: Hogyan oktassunk úgy jógát a jótékony csoportjainkban, ha soha nem tudhatjuk, hogy mi történt a múltban a velünk jógázókkal?

Tovább...