AdniJóga

Nyugalmat ADÓ 1% – Támogasd az Adni Jóga Alapítványt!

A május közeledtével egy fontos lehetőség előtt állunk: a személyi jövedelemadó 1%-ának felajánlásával segíthetjük azokat, akiknek ez a leginkább szükséges. Az Adni Jóga Alapítvány célja nem csupán a jóga népszerűsítése és oktatása, hanem társadalmi vállalkozásként fenntartható módon juttattjuk el a jóga meditatív, testi és lelki harmóniára ösztönző elemeit traumákat átélt, nehéz élethelyzetbe kényszerült felnőttekhez és gyerekekhez.

De miért is érdemes ezt az SZJA 1%-ot éppen nekünk felajánlani?

1. Hozzájárulsz a közösség fejlődéséhez: Az Adni Jóga Alapítvány 6 éves munkája során elkötelezett gyakorlói számára számtalan lehetőséget kínált a fejlődésre és az önkifejezésre. A támogatásoddal lehetőséget teremthetünk további programok, és események szervezésére, hogy minél több ember számára elérhetővé tegyük a jóga áldásos hatását. Legfőképp a vidéki gyerekjóga workshopjainkat szeretnénk az ország különböző pontjaira eljuttatni, amiről egy előző blogposztunkban olvashatsz részletesen.

2. Segítesz azoknak, akiknek szükségük van rá: Az AdniJógánál olyan csoportokat támogathatunk, akik másképp nem jutnának hozzá a jóga általi nyugalomhoz. Többek között jógázunk állami gondozott és szegénységben élő gyerekekkel, sérült fiatalokkal és menekültekkel, bántalmazott múltú emberekkel is. Az adományok révén lehetőséget teremthetünk számukra, hogy részt vegyenek a jóga által nyújtott gyógyító és felemelő folyamatokban.

Ismerd meg a munkánkat közelebbről!

3. Egyszerű és hatékony módon segíthetsz: Az adó 1%-ának felajánlása rendkívül egyszerű és gyors folyamat, ráadásul ingyenes. Mindössze annyit kell tenned, hogy a NAV által kiküldött bevallási nyomtatványon vagy az online felületeken jelölöd be az Adni Jóga Alapítványt kedvezményezettként, és a NAV intézi a továbbiakat. Egy részletes útmutatót is készítettünk Nektek, amit ITT tudtok megnézni.

4. Ne hagyd, hogy az 1%-os lehetőség kárba vesszen! Ajánld fel azt az Adni Jóga Alapítványnak, hogy közösen teremthessünk boldogabb és egészségesebb jövőt! A tavalyi évben 111 felajánlás érkezett számunkra, ami 1,1m Ft bevétellel járult hozzá a missziónk megvalósulásához és a működési költségünkhöz. Éves szinten közel 500 jógaórát tartottunk, amit idén szeretnénk tovább növelni.

Ha másképp szeretnéd támogatni a munkánkat, ezt többféleképpen is megteheted. Hallottál már a Patreon havi előfizetésről vagy az Appy adományautomatáról?

Köszönjük a támogatásodat!