AdniJóga

Our social cause and activity

Az AdniJógás jótékony órák során hátrányból induló, nehéz sorsú csoportok is megtapasztalhatják a mozgás és légzés általi nyugalmat. Olyan meditációs és relaxációs technikákat tanulhatnak, amelyek segítségükre tudnak lenni a hétköznapokban a stresszoldásban, a fizikai állapot javításában és lelki nehézségek enyhítésében. Ezeket a mentális egyensúlyra és fizikai egészségre ösztönző eszközöket heti 17 csoporthoz juttatjuk el, felnőttekhez és gyerekekhez egyaránt, valamint online platform és workshopok segítségével Pest megyén túlra is el tudjuk vinni.

Pillants bele a jótékony jógaóráinkba és hallgasd meg a történetünket!

Együttműködések

Jótékony jógaóráinkat nonprofit partnerek segítségével valósítjuk meg. Hálásak vagyunk a jótékonysági szervezeteknek, akikkel együttműködhetünk és akik támogatnak minket abban, hogy jógaóráink hétről hétre gördülékenyen valósuljanak meg. 17 rendszeres jótékony jógaóránk és vidéki workshopjaink során az alábbi partnerekkel működünk együtt:

Our groups

“A jóga nekem gyógyír. Megtanított sok jóra; a helyes levegővételre, figyelem összpontosítására, kitartásra. Javult az egyensúlyom, a teherbírásom. “

– Jótékony jógaóránk résztvevője