AdniJóga

Támogatás

Nyugalmat adó 1%

A mozgás, légzés és meditáció általi nyugalmat tesszük elérhetővé sérült gyerekeket nevelő szülőktől kezdve, állami gondoskodásban lévő gyerekekig, minél többek számára. A támogatásotokkal Pest megyén kívül is tudunk jógázni.
Ez a nyugalmat adó 1%.

Legyél AdniJógi!

Csatlakozz rendszeres adományozóinkhoz Patreon oldalunkon keresztül. Támogatásoddal 30, 60 vagy 120 perc nyugalmat ajándékozol egy jótékony óránkon gyakorlónak, attól függően melyik támogatói szintet választod!

Adományautomata

Az Appy Adományautomata lehetővé teszi számodra, hogy egyszerűen, néhány gombnyomással adományozz. Ez az Appys szervezetekkel közös kezdeményezés egy egyszeri 2000 Ft-os összeggel segítik a munkánkat.

Egyszeri adomány

A legnagyobb támogatás számunkra, ha rendszeresen támogatsz minket Patreon feliratkozással, vagy akár be is ajánlhatsz minket a céghez, ahol dolgozol. Azonban, sok kicsi sokra megy, ha szeretnél egyszeri adománnyal hozzájárulni az AdniJóga küldetéséhez, azt itt megteheted. Köszönjük!

Támogasd az AdniJóga Alapítványt, hogy a hátrányból induló, nehéz sorsú csoportok is megtapasztalhatják a mozgás és légzés általi nyugalmat. Ismerd meg a jótékony munkánkat, a csoportjainkat, akiket rajtunk keresztül támogatsz.  Ha pedig nem csak magánszemélyként támogatnál minket, nézd meg céges szolgáltatásainkat is.