AdniJóga

Jótékony oktatói csapatunk 2018 óta heti rendszerességgel tart jótékonysági jógaórákat olyan gyerekeknek és felnőtteknek, akik másképp nem jutnának hozzá a jóga általi nyugalomhoz. Többek között jógázunk állami gondozott és szegénységben élő gyerekekkel, sérült fiatalokkal és menekültekkel, bántalmazott múltú emberekkel is. Régi álmunk, hogy a mozgás, légzés, meditáció általi nyugalmat Pest megyén kívül is elérhetővé tehessük hátrányból induló csoportok számára. Ehhez kérjük most a segítségeteket.

Ha szívesen támogatnád, hogy sérült gyermeket nevelő szülők, rákos megbetegedést túlélő emberek és állami gondozott gyermekek is jógázhassanak, május 21-ig töltsd ki az Adni Jóga Alapítvány javára az eszja.hu oldalon az 1+1% formanyomtatványt. Adószám: 19155782-1-43

Mit Jelent jótékony oktatóink a nyugalom?

Hogy ajánlhatom fel az adóm 1%-át Nektek?

Jelentkezz be!

Látogass el az eSZJA oldalra és jelentkezz be az ügyfélkapuddal. Link: eszja.nav.gov.hu
Itt látni fogod az idei bevallásod tervezetét és a az 1+1%-os nyilatkozatodat is.

Nyilatkozz!

Ha rákattintaszt a Nyilatkozom gombra, az egyik első teendőd, hogy hozzájárulj, hogy pár alapadatot velünk is megoszthasson a NAV rendszere. Ezzel sokat segítesz a jövő évi kampányunk tervezésében, szóval köszönjük ha beikszeled!

Válassz!

Az alapadatok megadása után kétféle módon adhatod meg, hogy kinek szeretnéd adni az 1% felajánlásodat.

KERESŐ RENDSZER

Itt elég csak egy szót megadni a szervezet nevéből és már fel is dobja a rendszer a szervezetet. A mi esetünkben ez az Adni Jóga Alapítvány.

ADÓSZÁMMAL

Rögtön bemásolhatod a szervezet adószámát is. Ez esetünkben 19155782-1-43.

 

ADD BE!

Válassz ki egy számodra szimpatikus vallási szervezetet is és végül add be a formot!

Ne feledd, a legfontosabb, hogy ne hagyd bent az adód 1%-át a rendszerben, hanem mindenképp ajánld fel egy számodra szimpatikus szervezetnek!