AdniJóga

Rólunk

Az AdniJóga egy társadalmi vállalkozás, melynek célja, hogy fenntartható módon juttassa el a jóga meditatív, testi és lelki harmóniára ösztönző elemeit traumákat átélt, nehéz élethelyzetbe kényszerült felnőttekhez és gyerekekhez.

Nézd meg a rólunk készült kisfilmet!

Értékeink

Biztonság

Nyitottság

Közösség

Egyensúly

Működésünk

Társadalmi vállalkozásunk szíve-lelke a jótékonysági programjaink: rendszeres ingyenes jógaórákat tartunk nehéz sorsú gyerekeknek és felnőtteknek, valamint online platformot építünk, amelynek segítségével országszerte jógázhatnak velünk olyan csoportok, akik másképp nem juthatnának hozzá a jóga általi nyugalomhoz.

A fenntarthatóságunk érdekében fizikai és mentális egészséggel kapcsolatos termékeket, szolgáltatásokat értékesítünk: cégeknél tartunk rendszeres jógaórákat és mindfulness meditációt, eseményeken, rendezvényeken vagyunk jelen, online vagy onsite, akár angolul is. Minden megtartott céges programért “cserébe” meg tudunk tartani egy jótékony jógaórát is.

Történetünk

Az AdniJóga története egy görög szigeten kezdődik, ahol alapítónk, Anna, önkéntesként angolt tanított egy menekülttáborban. A mozgásra és kikapcsolódásra való igény megtalálta őt, az itt ragadt szír és afgán menekült nőknek tartotta élete első jógaóráját 2017 végén. A 6 fős csoportban 2 hónap után szemmel látható változást hozott az az ‘én-idő’ és a légzés, mozgás általi pihenés hatása a résztvevők életében. Anna ezért azzal az elhatározással jött haza, hogy továbbra is kikapcsolódást szeretne vinni olyanoknak, akikhez másképp nem jutnak el a mentális és fizikai jóllét eszközei. Ma, több, mint 5 évvel később jótékonysági csoportjaink fenntartható működését üzleti ügyfeleinknek nyújtott szolgáltatások révén biztosítjuk. Irodai jógaórákat és pop-up alkalmakat tartunk Budapesten, amelyek során a támogatóink nem csak kapnak egy kis nyugalmat, hanem adnak is.

Jótékony oktatók

Az AdniJóga többek között egy támogató oktatói közösség is. Társadalmi hatásunkat a jótékony jógaoktatóink hozzák létre rendszeres jógacsoportok formájában. Oktatóink kezdetben önkéntesként csatlakoznak hozzánk, majd a rendszeres jótékony órák indulása után pop-up és irodai jógát is vállalnak traumatudatos szemléletet alkalmazva.

Büszkék vagyunk az oktatói csapatunk nyitottságára, tudására. Közösen olyan tapasztalatokkal rendelkezünk, amely több jógairányzatot lefed. Szívesen oktatunk jógát szinte bármilyen stílusban, legyen az akár hatha, dinamikus vinyásza flow, gerincjóga, valamint foglalkozunk meditációval, relaxációs technikákkal és mindfulness-el is.

Operatív csapat

Az operatív csapatunk nap, mint nap azon tevékenykedik, hogy a társadalmi vállalkozásunk minden eleme gördülékenyen működjön: a mindennapi háttérfeladatoktól kezdve, az események szervezésén, adminisztráción át a stratégiai tervezésig.

Sajtó megjelenéseink