AdniJóga

Jelentkezés

Örömmel látjuk, hogy érdeklődsz a trauma-tudatos jógaoktatói képzésünk iránt. Ebbe a továbbképzésbe sok tapasztalatot, tudást tettünk bele az elmúlt egy évben és a hiányzó láncszem már csak Te vagy, az az elkötelezett oktató, akivel erre a 2 napos beszélgetésre együtt vállalkozunk majd.

Ne feledd, a részvéteddel az AdniJóga tevékenységét is támogatod, azaz segítségeddel még fenntarthatóbb módon tudjuk majd elvinni a jóga és meditáció általi nyugalmat hátrányból induló, traumát átélt embereknek is rendszeres órák keretei között. Célcsoportjaink között állami gondozott és mélyszegénységben élő gyerekek, menekült nők és bántalmazott múltú emberek is szerepelnek.

A jelentkezés kitöltése előtt olvasd át nyugodtan a Gyakran ismételt kérdéseket még egyszer, ha pedig más jellegű dilemmád lenne, keress minket az info@adnijoga.hu-n keresztül. Fontos, hogy ha a Covid19 csomagunkat szeretnéd kérvényezni, előbb írj erre a címre egy e-mailt nekünk, amelyben leírod, hogy miért szeretnél résztvenni a képzésen és miért lenne erre a csomagra szükséged.

Örömmel látjuk, hogy érdeklődsz a trauma-tudatos jógaoktatói képzésünk iránt. Jelenleg még nincs meghirdetve a következő alkalom, de várhatóan ősszel újra megtartjuk a képzést. Addig is iratkozz fel jógaoktatói hírlevelünkre, így elsőként kaphatsz információkat a következő képzési alkalmunkról!

Gyakran ismételt kérdések

A trauma-tudatos jóga gyakorlatilag egy jógához való hozzáállást takar és bármelyik jógairányzatban alkalmazható. Azt tartjuk itt legfontosabb szempontnak, hogy az esetlegesen traumát átélt emberek is biztonságban érezzék magukat az óráinkon. Ha még többet szeretnél tudni már a képzés előtt, hallgasd meg Anna és Lilla közös podcastját ezen a linken.

A továbbképzés 2 napon keresztül, nagyjából reggel 9-től délután 5-ig tart majd, természetesen szünetekkel. Végig interaktív lesz, kisebb előadás jellegű blokkokkal, ONLINE. Az első napon Gerlinger Lilla klinikai szakpszichológus mutatja meg nekünk a traumatizáltság részleteit, valamint beszélgetünk a téma idegrendszeri vonatkozásáról a modern tudományos eredmények tükrében. A második napot teljes egészében a trauma-tudatos jógaoktatás módszertanának szenteljük. Ezeket a témákat strukturált segédanyagok támogatják majd.

Töltsd ki a fenti jelentkezési űrlapot, ezután 7 napod lesz elutalni nekünk a foglalót (20 000 HUF), amelyet majd a második részlet követ majd. Ennek a részletnek legkésőbb 7 nappal a képzés előtt meg kell érkeznie hozzánk (azaz október 16-ig). Ekkor kapod meg a részvétel pontos menetét, linket, anyagokat.

A jelentkezési űrlap kitöltése után 7 napod lesz elutalni nekünk a foglalót (20 000 HUF), amelyet majd a második részlet követ majd. Ennek a részletnek legkésőbb 7 nappal a képzés előtt meg kell érkeznie hozzánk (azaz október 16-ig).

Egy héttel a kurzus kezdete előtt már sajnos nem tudjuk visszautalni a foglalódat (tehát a határidő október 16.). Természetesen a vírushelyzetet figyelembe fogjuk venni lemondás esetén.

Az előadásokról később is visszanézhető felvételeket fogunk készíteni és ezeket elérhetővé tesszük a résztvevők számára. A kiscsoportos beszélgetéseket viszont nem minden esetben tudjuk majd visszanézhetővé tenni.

Fontos felismerést adhat, hogy trauma-tudatos jógával olyan módon segíthetjük elő gyakorlóink gyógyulását, hogy közben nem lépjük át szakmánk határait, tehát nem lépünk semmilyen pszi- kezdetű szakember helyére. Ellenkezőleg, a képzés többek között abban is segít, hogy fel tudjuk ismerni azokat a jeleket, melyeknél érdemes megfelelő segítséget ajánlani (és kiindulópontot ad folyamatosan bővíthető szakemberi referencialistánk számára).

Ez a képzés kifejezetten jógaoktatóknak szól, de amennyiben megszólít az üzenet és gondolkozol az oktatáson, írj nekünk egy e-mailt az info@adnijoga.hu-ra és megbeszéljük a részvétel részleteit.