AdniJóga

Jelentkezés

Örömmel látjuk, hogy érdeklődsz a traumatudatos jógaoktatói képzésünk iránt. Ebbe a továbbképzésbe sok tapasztalatot, tudást tettünk bele az elmúlt két évben és a hiányzó láncszem már csak Te vagy, az az elkötelezett oktató, akivel erre a 2 napos beszélgetésre együtt vállalkozunk majd.

Ne feledd, a részvéteddel az AdniJóga tevékenységét is támogatod, azaz segítségeddel még fenntarthatóbb módon tudjuk majd elvinni a jóga és meditáció általi nyugalmat hátrányból induló, traumát átélt embereknek is rendszeres órák keretei között. Célcsoportjaink között állami gondozott és mélyszegénységben élő gyerekek, menekült nők és bántalmazott múltú emberek is szerepelnek.

A jelentkezés kitöltése előtt olvasd át nyugodtan a Gyakran ismételt kérdéseket még egyszer, ha pedig más jellegű dilemmád lenne, keress minket az info@adnijoga.hu-n keresztül. Fontos, hogy ha a Támogatott csomagunkat szeretnéd kérvényezni, előbb írj erre a címre egy e-mailt nekünk, amelyben leírod, hogy miért szeretnél résztvenni a képzésen és miért lenne erre a csomagra szükséged.

A jelentkezést a februári alkalomra lezártuk. Amennyiben a képzés felkeltette az érdeklődésedet, elő tudsz jelentkezni a következő, április 23-24-ei képzésre. Elsőnek szólunk majd Neked, ha megnyitottuk az új alkalmat, a helyed pedig garantált lesz.

Örömmel látjuk, hogy érdeklődsz a trauma-tudatos jógaoktatói képzésünk iránt. Jelenleg még nincs meghirdetve a következő alkalom. Addig is iratkozz fel jógaoktatói hírlevelünkre, így elsőként kaphatsz információkat a következő képzési alkalmunkról!

Jelentkezési űrlap

Gyakran ismételt kérdések

A traumatudatos jóga gyakorlatilag egy jógához való hozzáállást takar és bármelyik jógairányzatban alkalmazható. Azt tartjuk itt legfontosabb szempontnak, hogy az esetlegesen traumát átélt emberek is biztonságban érezzék magukat az óráinkon. Ha még többet szeretnél tudni már a képzés előtt,  hallgasd meg Egészségedre! podcastunk epizódját a traumatudatos jógáról.

A továbbképzés az előzetes anyag feldolgozása után 2 napon keresztül tart majd, természetesen szünetekkel. Pénteken élőben találkozunk 14.00-tól 19.30-ig a Nyugati téren, majd szombaton reggel 9.00-től délután 17.00-ig együtt leszünk az online térben.

A képzés végig interaktív lesz, kisebb előadás jellegű blokkokkal. Az előzetes anyag során a releváns idegrendszeri működésekkel ismerkedhetnek meg a résztvevőink. Az első napon Gerlinger Lilla klinikai szakpszichológus mutatja meg nekünk a traumatizáltság részleteit. A második napot teljes egészében a traumatudatos jógaoktatás módszertanának szenteljük. Ezeket a témákat strukturált segédanyagok támogatják majd.

A szombati nap előadásait felvesszük, ezeket résztvevőink megkapják saját használatra. Ezenkívül mindenki részletes jegyzetet kap pdf formátumban a képzés után. Mindezeket kizárólag saját felhasználásra tesszük elérhetővé.

A jelentkezés menete az oldalon található ‘Jelentkezem’ gombbal kezdődik. Egy új oldalon arra kérünk majd, hogy írj be pár szükséges adatot magadról és a jelentkezésedről, ezután pedig e-mailben folytatjuk a kommunikációt. A jelentkezésed a képzés befizetésével válik véglegessé. Legkésőbb 7 nappal a képzés előtt, azaz április 19-ig meg kell érkeznie hozzánk. Ekkor kapod meg a részvétel pontos menetét, linket, anyagokat.

Legkésőbb 7 nappal a képzés előtt, azaz április 19-ig meg kell érkeznie hozzánk.

Amennyiben április 19-ig lemondod a jelentkezésedet, visszautaljuk számodra a képzés díját.

Az szombati előadásokról később is visszanézhető felvételeket fogunk készíteni és ezeket elérhetővé tesszük a résztvevők számára. Az élő komponenst és a kiscsoportos beszélgetéseket viszont nem tudjuk visszanézhetővé tenni.

Fontos felismerést adhat, hogy traumatudatos jógával olyan módon segíthetjük elő gyakorlóink gyógyulását, hogy közben nem lépjük át szakmánk határait, tehát nem lépünk semmilyen pszi- kezdetű szakember helyére. Ellenkezőleg, a képzés többek között abban is segít, hogy fel tudjuk ismerni azokat a jeleket, melyeknél érdemes megfelelő segítséget ajánlani (és kiindulópontot ad folyamatosan bővíthető szakemberi referencialistánk számára).

Ez a képzés kifejezetten jógaoktatóknak szól, de amennyiben megszólít az üzenet és gondolkozol az oktatáson, írj nekünk egy e-mailt az info@adnijoga.hu-ra és megbeszéljük a részvétel részleteit.