AdniJóga

Adventi Nyugi Posta

A fenntartható online adventi kalendárium,
amellyel segítesz is! 

Idén már 3. alkalommal készítjük el az adventi időszak legkedvesebb tartalmait Nektek, az Adventi Nyugi Postát a lelassulás jegyében!

Mi az a Nyugi Posta?

Összeállítottunk egy olyan e-mail csomagot, ami minden napra tartogat egy levelet a tudatosság, egészség, jóga, és mindfulness témákban. Vásárold meg magadnak vagy szeretteidnek, mi pedig minden napodat igyekszünk szebbé tenni. Mi ezzel szeretnénk segíteni, hogy igazán meg tud élni a karácsonyi időszakot. Te pedig a Nyugi Posta megvásárlásával segítesz abban is, hogy 2024-ben még eggyel több kisgyermeknek tudjunk jógaórát tartani. 1 jógaóra ára neked = 45 percnyi nyugalom neki.

Mire számíthatsz?

Az adventi időszak mind a 24 napjára olyan tartalmakkal készülünk, amelyeket bárki magáénak érezheti. Lesznek benne gyakorlati tippek mint, például légzőgyakorlat, vagy kedvenc karácsonyi recept, és olyan témák is, amelyek jól passzolnak a hétvégi lelassuláshoz, mint egy jólléttel kapcsolatos podcast vagy természetbeni mozgásos ajánló.

Hogyan működik?

A honlapon megvásárolhatod magadnak vagy egy szeretteidnek a Nyugi Postát pár kattintással, mi pedig december 1. és 24. között minden reggel e-mail formájában biztosítjuk, hogy az idei készülődés tudatos legyen. Ha eddig nem gondoltál adventi ajándékra, vagy nem tudtad mi lenne a megfelelő, ne keress tovább!

November 30-ig várjuk a Nyugi Posta megrendeléseket, reméljük Te is csatlakozol hozzánk a nyugodt adventi készülődéshez!

Katt ide!