AdniJóga

2023-as év az AdniJógával

Missziónk, hogy a jóga jótékony hatásaival traumatudatosan és fenntarthatóan segítsünk a mentális és fizikai jóllét fenntartásában olyan emberenek, akik számára ez máshogy nem lenne elérhető. Így tettünk 2023-ban is, mutatjuk hogyan!

Az év fénypontjai

  • Ebben az évben elértük az eddigi legmagasabb jótékony óraszámot és gyakorlószámot az AdniJóga történetében
  • 40%-kal több jótékony jógaórát tartottunk, mint 2022-ben és 64%-kal több emberhez jutottunk el
  • 6 új oktatóval bővült a már 21 fős oktatói csapatunk és egy új operatív csapattag is csatlakozott hozzánk
  • Az Online Egyensúly gyerekjóga tartalmai már ukrán nyelven is elérhetőek
  • 6 vidéki workshopot tartottunk, hogy országszerte elvigyük a jóga jótékony hatásait
  • 25 céges partnerrel működtünk együtt jótékony jógaóráink fenntarthatóságának érdekében irodai jóga szolgáltatásunkkal
  • Mentális egészség napot, céges jógatábort szerveztünk, részt vettünk családi és egészség napon, és CSR programokon
  • megünnepeltük az 5. szülinapunkat
  • több mint kétszer annyi SzJA 1% felajánlást kaptunk, mint tavaly – köszönjük!
  • Elkészült az Északi Támpont kisfilmje, ami bepillantást ad a munkánkba – Nézd meg lejebb!

Jótékony órák

Partnerszervezetek segítségével már 17 jótékony csoportnak tartunk jógaórákat, többek között menekültek, egészségügyi dolgozók, párkapcsolati bántalmazást túlélők, daganatos betegségből felépültek, állami gondozásban élő gyerekek csoportjainak.

Hatásmérés

Nemcsak számontartjuk a résztvevők számát, de pontosan utókövetjük a megvalósult jógaórák hatását kérdőíves és interjús felmérésekkel, hisz az óráink minősége fontosabb, mint a mennyisége.

Szeretnéd tudni, hogy milyen hatásokat tapasztalnak az AdniJógás órákon a gyakorlóink

Jótékony jóga országszerte

Tudtad, hogy az Online Egyensúly programunk segítségével kedvezményezettjeink akár otthonról is gyakorolhatnak velünk az online térben? A meglévő jógavideók, légző-, önismereti és mindfulness gyakorlatok elérhetőek angolul is, valamint 2023-ban a kalandos gyerekjóga videókat ukrán nyelvre is lefordítottuk, így mégtöbb kis gyakorlóhoz tudtuk eljuttatni a jóga nyújtotta nyugalmat.

Több mint 450 alkalommal tekintették meg az online tartalmainkat nehéz sorsú emberek, amit a vidéki workshopjaink alkalmával egyre több gyerekhez és a pedagógusaikhoz is sikerült eljuttatni.

Traumatudatos oktatói képzés

Folytattuk az évente több alkalommal is megrendezésre kerülő traumatudatos jógaoktató továbbképzéseinket a Traumaközpont Nonprofit Kft.-vel együttműködésben. 40 jógaoktatót képeztünk ki az online térben a jóga és a trauma kapcsolatáról és a jóga általi gyógyulási lehetőségekről.

Szeretnéd Te is elsajátítani a traumatudatos szemléletmódot? Iratkozz fel a jógaoktatóknak szánt Hírlevelünkre, és hamarosan tájékoztatunk a 2024. márciusi képzésről!

Köszönjük az egész éves támogatást a 2023-as évben is, legyen az céges, magánszemély, vagy szakmai támogató! Idén tovább dolgozunk a fenntarthatóságunkon, a jótékony és a vállalkozási tevékenységünk egyensúlyán. Fejlesztjük az oktatói közösségünket, hogy a jótékony óráink a lehető legjobban működhessenek, és igyekszünk a stabilitást megteremtésére a szervezetünkön belül.

A teljes riportot innen töltheted le.