AdniJóga

TEREMTS BIZTONSÁGOT
A GYAKORLÓID &
ÖNMAGAD SZÁMÁRA!

2 napos online trauma-tudatos
jógaoktatói továbbképzés az
AdniJógával

Április 24-25., szombat és vasárnap

Jóga. Kapcsolódás.  Biztonság. Önismeret. Egyensúly.

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ha feliratkozol, tiéd lehet ingyenes útmutatónk a trauma-tudatosságról!
Iratkozz fel hírlevelünkre és tiéd lehet ingyenes útmutatónk a trauma-tudatosságról!
Feliratkozom

MIÉRT FONTOS JÓGAOKTATÓKÉNT
A TRAUMA-TUDATOSSÁG?

Tudományosan bizonyított tény, hogy a jóga fontos részét képezheti a holisztikus pszichológiai trauma kezelési folyamatoknak. Ezen a továbbképzésen egy olyan oktatói hozzáállást tanulhatsz meg, amely hozzájárul ehhez a gyógyulási folyamathoz és bármelyik jógairányzatban alkalmazható. A trauma-tudatos jógában a legfontosabb szempont, hogy a traumát átélt emberek is biztonságban érezhessék magukat az óráinkon.A módszer segít hidat építeni a testérzetek, érzelmek és gondolatok között, így szépen lassan növelhető a biztonságérzet, a testtudatosság és a stressztűrő kapacitás traumatizált emberek esetében is.

Fontos, hogy ezzel a módszertannal nem lépjük át szakmánk határait, tehát nem lépünk semmilyen pszi- kezdetű szakember helyére, mégis segíthetjük megőrizni vagy visszanyerni gyakorlóink lelki egyensúlyát. A képzés során klinikai szakpszichológus segítségével igyekszünk megérteni a traumatizáltság lelki és testi folyamatait és feltesszük a kérdést: Hogyan érdemes jógát oktatnunk mikor nem tudhatjuk, hogy milyen pszichológiai folyamatokat indítunk el a gyakorlás által? Mindezt interaktív, beszélgetés-központú 2 napos továbbképzés során tesszük meg, élő példák segítségével.

NEKED AJÁNLJUK EZT AZ TOVÁBBKÉPZÉST, HA…

MIT TANULHATSZ A 2 NAP FOLYAMÁN?

KONTROLL KORONGOK

Honnan tudod, hogy a gyakorlódnak tényleg nem okoz rossz érzést az igazítás? Azt megtanultad, hogy hogyan ne okozz fizikai fájdalmat, de belegondoltál már egy idegen érintésének a lelki oldalába? A “Kontroll korong” használata egy látványos és hatékony módja annak, hogy a gyakorlód beleegyezését kérd az igazításhoz. A korong fából készül, két különböző színű oldala van és a gyakorlód a piros oldallal jelezheti, ha nem örülne az igazításnak és a zöld oldallal, ha igen. Mindezt gyakorlás közben is megváltoztathatja és Te biztos lehetsz benne, hogy nem vált majd ki belőle félelmet az igazítás gondolata.

Az AdniJóga trauma-tudatos oktatóképzéshez 10 prémium minőségű korong jár ajándékba!

KIK TARTJÁK A KÉPZÉST?

Kalmár Anna

az AdniJóga alapítója

Az AdniJóga oktatójaként három éve tartok jógaórát hátrányból induló embernek. Ezeknél a csoportoknál nagy a traumatizáltság esélye. Hogy minél jobban tudjam kezelni az itt felmerülő helyzeteket képzéseket végeztem a londoni OurMala nevű szervezettel és a Yoga Mandala Project – OmPowerementtel is. Misszióm, hogy a jóga által traumát átélt emberek is újra megtalálhassák a biztonságot a saját testükben. Erről szeretnék Veletek igazi példákon és történeteken át a továbbképzés során közösen gondolkozni.

Bakos-Ladányi Orsolya

a Nomad Yoga Collective alapítója

Több mint három éve, egy személyes kérdés kapcsán mentem pszichológushoz, az önismereti munka egy nagyon intenzív időszaka közben talált rám a jóga az AdniJóga szülinapi eseményén. A jógát beépítettem a mindennapjaimba, a pszichológusnál felmerülő témák pedig további kutatásra, olvasásra inspiráltak általánosságban a trauma témakörében – nálam itt ért össze először a testtudatosság és az önismeret fogalma. Célom, hogy minél több jógaoktató megismerhesse a trauma-tudatos oktatói módszertant, hogy úgy tarthasson órát, hogy a jóga lágysága, megengedő mivolta ne sérüljön.

Gerlinger Lilla

a Traumaközpont klinikai szakpszichológusa

Klinikai szakpszichológus vagyok. Diplomámat a Pécsi Tudományegyetemen szereztem, majd később ugyanitt végeztem felnőtt klinikai-, és mentálhigiéniai szakpszichológusként. Jelenleg a Tündérhegyi Európai Pszichoterapeuta Képzésben veszek részt. Az évek során több módszerrel megismerkedtem (integratív pszichoterápia, családterápia, dream, mindfulness), elsősorban azonban dinamikus szemléletben dolgozom, és pszichoanalitikusan orientált módszerben képződöm tovább.

Ha jobban megismernél minket, hallgasd meg Annával és Lillával ezt a Podcastot a trauma-tudatos jógáról.

RÓLUNK

Érdekel, hogy kik is vagyunk, és hogyan kezdtünk el a témával foglalkozni? Nézd meg bemutatkozó videónkat!

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Ha feliratkozol, tiéd lehet ingyenes útmutatónk a trauma-tudatosságról!
Iratkozz fel hírlevelünkre és tiéd lehet ingyenes útmutatónk a trauma-tudatosságról!
Feliratkozom

2 NAPOS TRAUMA-TUDATOS JÓGA TOVÁBBKÉPZÉS

Április 24-25., szombat és vasárnap

A képzés korlátozott létszámú, a jelentkezési díj befizetésével garantált lesz a helyed!

Covid-19 Csomag

AJÁNLOTT
RÉSZVÉTELI DÍJ

Támogató Csomag

Ha úgy érzed, hogy a vírushelyzet miatt valóban nehéz anyagi szituációban vagy, de szakmailag szeretnéd magad tovább képezni, lehetőséged van csökkentett részvételi díj fizetésére.

Bízunk benne, hogy a szatja elv alapján valóban az él ezzel a lehetőséggel, akinek szüksége van rá.

• 2 napos kislétszámú továbbképzés
• Klinikai szakpszichológus szakértő
• Trauma-tudatos meditáció,
mozgás technikák • Névre szóló oklevél
• Struktúrált segédanyagok
• Gamification
• Zárt facebook csoport tagság

• 10 db fából készült jelzőkorong (consent)

A támogatói csomaggal az AdniJóga tevékenységét támogatod, így x olyan hátrányból induló, traumát átélt emberhez juthat el a jóga jótékony hatása, akik egyébként nem engedhetnék meg maguknak, hogy stúdióban gyakoroljanak, ám nagyon nagy szükségük lenne rá.

00 000 Ft

00 000 Ft

00 000 Ft

Gyakran ismételt kérdések

Választ válasz válasz válasz….

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.