AdniJóga

Kontroll-korong

Egy idegen váratlan érintése sokunk számára kellemetlen élmény, traumát átélt embereknek pedig kínzó emlékeket hozhat vissza. Egy egyszerű, de látványos eszközzel biztosíthatjuk, hogy a jógaórákon a gyakorlók is biztonságban érezhessék magukat és a saját testükkel kapcsolatban ők maguk hozhassák meg a döntéseket. Ez az eszköz a kontroll-korong, amelynek segítségével a gyakorlóink egyszerűen tudnak visszajelzést adni felénk az óra különböző pontjain is.

Hogyan működik?

A korongok egy egyszerű megoldást nyújtanak arra, hogy a jógaóra különböző pontjain a gyakorló beleegyezését tudja adni egy-egy igazításhoz. Az, aki a matrac mellé elhelyezett korongot a zöld oldalával felfelé fordította, nem bánja, ha odalépsz hozzá és megigazítod. Aki viszont piros jelzést ad ugyanígy, az a saját privát szféráját megőrizve szeretne gyakorolni. Az óra során a gyakorlók váltogathatják is a korong helyzetét, így például álló pózoknál beleegyezhetnek az érintésbe, de ülő pózoknál nem. A lényeg, hogy végig ők irányíthatják, hogy számukra hogyan zajlik a gyakorlás. 

A korongok fából készültek, így tartósak és fenntarthatóak is.

Miből áll csomag?

Egy csomagban 10 db jógakorongot találsz, amelyet egy AdniJóga logóval ellátott vászonzsákba csomagoltunk. Emellé pedig küldünk Neked egy rövid leírást a trauma-tudatos jógáról, aminek a koncepciójára épült a kontroll-korongok elkészítése is.

A csomag ára személyes átvétellel 6000 Ft, házhozszállítással 7500 Ft. 

Rendelés

Ha szeretnéd megvásárolni a csomagot,  azt az alábbi form kitöltésével tudod megtenni!

Személyes átvétel: 1066 Budapest Nyugati tér 1. (Appy Centrum)
Házhozszállítás: utalást követő 1-3 munkanap