AdniJóga

Pop-up órák

Már-már hagyományos módon tartunk minden nyáron (ha az idő engedi koraősszel is) pop-up jógaórákat a Margitszigeten. Ezekre bárki becsatlakozhat, aki szeretné átmozgatni, kikapcsolni magát, miközben másoknak is segít, hogy ebben az élményben részük lehessen.

Az órákat az AdniJóga oktatói csapat tartja, így minden alkalom egy picit más, de bármelyik órára biztosan be tudsz csatlakozni, akár kezdő, akár már gyakorlott jógi vagy!

Gyere velünk jógázni és jót tenni!

Tudnivalók

Az órák szerdánként 18:30-tól vannak és a pontos helyszínt a Facebook eseményünkben találod!

Egy órás gyakorlásra számíthatsz és egy apró meglepetéssel is készülünk mindig. Szeretettel várunk akár kezdő, akár haladó jógás vagy, sőt, akkor is gyere bátran, ha esetleg még sosem jógáztál! A jógaóra során külön figyelünk majd arra, hogy egymástól biztonságos távolságban gyakoroljunk. Kérlek te is csak akkor gyere, ha biztosan teljesen egészséges vagy. Érkezz kényelmes ruhában, jógamatraccal/törölközővel, és a vizet meg szúnyogriasztót se hagyd otthon!

Egy óra ára 2 500 Ft, de:
– ha ketten jöttök a barátoddal vagy barátnőddel, akkor összesen 4 000 Ft (ebben az esetben mindkettőtöknek szükséges regisztrálnia, de egyben vagy külön is tudtok fizetni)
– ha 4 alkalmas bérletet veszel, akkor az összesen 8 000 Ft (ebben az esetben az első alkalommal kifizeted bérletet és után minden alkalommal szükséges lesz majd regisztrálnod, amikor jössz és mi utókövetük a bérleted lejártát)

Az óra díját egyelőre csak utalással tudod kifizetni, de dolgozunk rajta, hogy online fizetési lehetőség is legyen! A helyek száma korlátozott, ezért arra kérünk, hogy részvételi szándékodat a lentebb található jelentkezési form kitöltésével jelezd!

Következő jógaórák

Pop-up jóga Enikővel
2021. június 23.

Enikő vagyok, az AdniJóga operatív és oktatói csapatának tagja. Számomra a jóga volt a "menedék" azokban az időszakokban, amikor túlhajszoltam magam a munkahelyemen, és azért lettem oktató, hogy másoknak is segíthessek néha-néha kikapcsolni a mozgalmas hétköznapokban. Ma már szabadúszó vagyok, és sokkal kiegyensúlyozottabban élek, ráadásul ez az életforma teszi lehetővé, hogy nap mint nap azzal foglalkozzak, ami boldoggá tesz.

Az óráimat az ráhangolódás után minden esetben egy teljes testes átmozgatással szoktam kezdeni, ezzel felkészítve a testünket az több erőfeszítést igénylő ászanákra. Az óráimat abszolút ajánlom kezdőknek, hiszen igyekszem sokat instruálni, valamint olyan pózokat hozni az órára, amelyek kezdők által is kivitelezhetőek. Az órát egy légzőgyakorlattal, aztán pedig egy elcsendesedéssel zárjuk le.
Pop-up jóga Eszterrel
2021. június 30.

Eszter vagyok, az AdniJóga jótékony oktatója. 13 éve kezdtem jógázni, előtte kosárlabdáztam, vívtam és futottam, részben versenyszerűen. A testemmel való harmónikus kapcsolatot és a mentális kiegyensúlyozottságot azonban a jógának köszönhetem. Az önismeret útján is sokat segített. Mindezt a tudást és egy biztonságos teret szeretnék adni a velem együtt gyakorlóknak.

Az óráim hatha jóga alapúak, de próbálok az irodai ülőmunka hatásai miatt különös figyelemmel lenni a mellkas- és csípőnyitásokra, a légzésre és az elmélyülés különböző lehetőségeire. Mivel egy-egy ászána különböző variációit mutatom meg, ezért kezdőtől haladóig bárkit szívesen várok az óráimra.
Previous
Next

Jelentkezés