AdniJóga

Pop-up órák

Már-már hagyományos módon tartunk minden nyáron pop-up jógaórákat a Margitszigeten. Ezekre bárki becsatlakozhat, aki szeretné átmozgatni, kikapcsolni magát, miközben másoknak is segít, hogy ebben az élményben részük lehessen.

Az órákat az AdniJóga oktatói csapat tartja, így minden alkalom egy picit más, de bármelyik órára biztosan be tudsz csatlakozni, akár kezdő, akár már gyakorlott jógi vagy!

Gyere velünk jógázni és jót tenni!

Tudnivalók

Az órák szerdánként 18:30-tól vannak és a pontos helyszínt a Facebook eseményünkben találod!

Egy órás gyakorlásra számíthatsz és egy apró meglepetéssel is készülünk mindig. Szeretettel várunk akár kezdő, akár haladó jógás vagy, sőt, akkor is gyere bátran, ha esetleg még sosem jógáztál! A jógaóra során külön figyelünk majd arra, hogy egymástól biztonságos távolságban gyakoroljunk. Kérlek te is csak akkor gyere, ha biztosan teljesen egészséges vagy. Érkezz kényelmes ruhában, jógamatraccal/törölközővel, és a vizet meg szúnyogriasztót se hagyd otthon!

Egy óra ára 2 500 Ft, de:
– ha ketten jöttök a barátoddal vagy barátnőddel, akkor összesen 4 000 Ft (ebben az esetben mindkettőtöknek szükséges regisztrálnia, de egyben vagy külön is tudtok fizetni)
– ha 4 alkalmas bérletet veszel, akkor az összesen 8 000 Ft (ebben az esetben az első alkalommal kifizeted bérletet és után minden alkalommal szükséges lesz majd regisztrálnod, amikor jössz és mi utókövetük a bérleted lejártát)

Az óra díját egyelőre csak utalással tudod kifizetni, de dolgozunk rajta, hogy online fizetési lehetőség is legyen! A helyek száma korlátozott, ezért arra kérünk, hogy részvételi szándékodat a lentebb található jelentkezési form kitöltésével jelezd!

Következő jógaórák

Pop-up jóga Tecával
2021. szeptember 1.

Teca vagyok, az AdniJóga oktatói csapatának tagja. A jóga szinte észrevétlenül lett a mindennapjaim része, ma már nehezen tudok elképzelni egy napot legalább néhány kör légzőgyakorlat és napüdvözlet nélkül. Az óráimat szeretem tradicionális megközelítések alapján felépíteni. Továbbá hiszek abban, hogy a gyakorlás nem ér véget a szőnyegen, ott csak kezdődik.

Az órát egy rövid elcsendesedéssel kezdjük. Ezt követi az ízületek átmozgatása, ami nemcsak fizikailag készít fel az ászanák gyakorlására, de az energetikai áramlást is szabadabbá teszi a testben. Az óra második felében klasszikus ászanákat gyakorlunk, közepes vagy hosszabb kitartással. Az óra relaxációval és esetleg rövid légzőgyakorlattal zárul. Kezdők és gyakorlottabb jógázók is nyugodtan jöhetnek.

Jelentkezés